Naturlegepladser

 

Der er mange kedelige og grimme naturlegepladser og legepladser rundt omkring - Den Lille Legepladsfabrik er sat i verden for at gøre en forskel og skabe naturlegepladser, der er designet med leg som udgangspunkt. Vi synes, at en naturlegeplads skal være smuk hele året rundt, og så skal den bygges af dygtige folk i ordenlige materialer, der kan holde i mange år. Ikke mindst skal den være sjov og rumme meget legeværdi. Det synes vi, er det eneste rigtige.

Naturlegepladser i høj kvalitet

Naturlegepladserne fra Den Lille Legepladsfabrik er bygget af naturens bedste materialer. Træsorten vi bruger til naturlegepladserne er blandt andet robinie, der med sin organiske og knudrede form giver legepladsen et helt eventyrligt præg. Referencen til naturens organiske former ligger lige for, og både sommer og vinter har både børn og voksne noget smukt at se på, når de går forbi en naturlegeplads fra Den Lille Legepladsfabrik.

Eller endnu bedre – leger på en naturlegeplads fra Den Lille Legepladsfabrik. Legeredskaberne fra Den Lille Legepladsfabrik er nemlig ikke blot smukke, de har også meget høj legeværdi, og der er arbejdet seriøst med den motoriske, rollelegsmæssige og udfordrende side af redskaberne. Dette gælder ikke blot redskaberne, men også i indretningen af hele naturlegepladsen er der tænkt i legeværdi og æstetik. Sjov, udfordrende og smuk, sådan som en naturlegeplads bør være.

Danskproducerede naturlegepladser til en god pris

Legeredskaberne på vores naturlegepladser er danskproducerede og ikke nok med det, så producerer vi naturlegepladser til konkurrencedygtige priser. Det er ikke rigtigt, når det siges, at der ikke kan produceres noget i Danmark uden at det koster en bondegård. Dygtige medarbejdere og underentreprenører fra Den Lille Legepladsfabrik producerer jeres naturlegeplads til fornuftige priser - det tør vi godt love.

Grøn smiley til naurlegepladsen

Medlemsskabet af Dansk Byggeri er noget helt naturligt - og vi er også glade for tildelingen af den grønne smiley fra Arbejdstilsynet.

 

 

 

» Vi er fuldt ud tilfredse - processen har været helt i top «

 - Anette Borberg Jensen, Folkeskovens Frivillige Laug, Tappernøje

 Naturlegepladser

Husets DS-certificerede legepladsinspektør ser til, at alle forhold vedrørende legeredskabernes sikkerhed på naturlegepladsen er i orden. Det er jeres garanti for, at naturlegepladsens redskaber overholder gældende standarder. Vi er medlemmer af og knyttede til Brancheforeningen for Legepladsinspektører.

Den Lille Legepladsfabrik er lige præcist en lille virksomhed, som fremstiller naturlegepladser, og vores størrelse er din garanti for, at dialogen med os er så tæt, som man kan ønske sig.


Ring til os og hør nærmere på 70 27 00 01.

Vi aflægger dig gerne et uforpligtende besøg, når du har tid.