Kundeudtalelser

 • "Vi fik i vores ejerforening super konsultation. Løsningen blev leveret til tiden og i høj kvalitet. Tak for det"

  Teddy Hoeg
  Gårdlauget Enghaven 920

 • "De laver et perfekt stykke arbejde med sans for den lille detalje"

  Michael Jensby
  Døllefjelde Musse Naturpark

 • "Vi har fået etableret en ny legeplads af Den Lille Legepladsfabrik. Vi har været utrolig tilfredse med deres service fra start til slut. Af de bemærkninger vi har haft, er de alle blevet håndteret professionelt og uden yderlige kommentarer. Alt i alt en virksomhed der levere kvalitet både hvad angår materialer og i allerhøjeste grad også hvad angår kundebehandling. Vi giver Den Lille Legepladsfabrik vores allerbedste anbefalinger"

  Gitte Elisabeth Johansen
  Andelsboligforeningen Thor, København N

 • "Blandt tre andre firmaer valgte vi Den Lille Legepladsfabrik, fordi deres løsning som helhed var den pæneste. Vi fik leveret en fugleredegynge, en række hulmåtter og en vedligeholdelsesfri rutsjebane af rustfrit stål med skridsikker tape på stigen. Det hele falder godt ind i gårdmiljøet og fungerer perfekt. Samarbejdet med Peter Houkjær var rigtig godt, han var altid til at få fat i, og var god til at vejlede uden bagtanke på at tjene penge. Medarbejderne kom lynhurtigt i gang med opgaven og arbejdede hurtigt gennem hele forløbet. Vores bestilling viste sig at indebære en ekstra opgave, og det var de virkelig fleksible og imødekommende over for. Det var god service - vi er meget tilfredse."

  Charlotte Worsaae
  Gårdlauget Reberbanen af 2001, Amagerbro

 • "Vi fik leveret en specialkonstrueret bålhytte, der som standardmodel er udstyret med bænke. Jeg havde derfor sendt en tegning med vores ønsker til Peter Houkjær, der konstruerede en hytte med både bænke og borde. Den er helt fantastisk, bygget af bæredygtigt, selvimprægnerende robinietræ i superflot kvalitet. Samarbejdet har været fuldstændig formidabelt. Håndværkerne var omstillingsparate, og de tilrettelagde deres arbejde efter vores behov. Der har også været plads til, at vi har kunnet spørge Peter til råds, og han har givet os en fin økonomisk og praktisk rådgivning undervejs."

  Lærer Stefan Bendtsen
  Baunehøjskolen, Jyllinge

 • "Peter Houkjær er god til at formidle sin ekspertviden. Sammen med de fem års produktgaranti var det afgjort medvirkende til, at vi fik lyst til at købe vores svævebane og fugletårn hos Den Lille Legepladsfabrik. Fuglereden på tårnet er simpelthen fantastisk lavet, og produkterne falder godt ind i naturen. Vi har haft en rigtig god dialog og sparring med Peter Houkjær undervejs. Han har evner for kontakt med sine kunder, og har været god til at forklare og fremsende tegninger inden opførelsen. Vi er fuldt ud tilfredse - processen har været helt i top."

  Anette Borberg Jensen
  Folkeskovens Frivillige Laug, Tappernøje

 • "Den Lille Legepladsfabrik har opført skolens udendørs parkour- og fitnessanlæg og et amfiteater designet efter en gruppe træer på området. Begge dele er af god kvalitet, der er stil over det, og det falder naturligt ind i området. Det ser stadig nyt ud efter et år. Vi havde en jordhøj, som Den Lille Legepladsfabrik tegnede et forslag til, ud fra træernes placering. Det virkede. Det er helt fantastisk godt og fungerer perfekt. Vi har haft et rigtig godt og konstruktivt samarbejde - entreprenøren udførte arbejdet præcist, var utrolig nem at snakke med og var god til at vejlede. Det holder. Det er helt, som det skal være."

  Vicerektor Christian Blands
  Roskilde Katedralskole

 • "Vi fik leveret et utrolig flot og dekorativt bålhus, der falder fuldstændigt ind i vores grønne omgivelser. Bålhuset er til stor glæde som samlingssted for både beboerne og deres gæster, og vi mødes og hygger ved bålet næsten hver weekend. Peter Houkjær udarbejdede et tilbud efter vores ønsker, og det var en fordel, at alt var pinnet ud, så vi kunne vælge til og fra. Peter var god til at råde os, og anbefalede blandt andet en røgtop, så bålstedet ikke bliver vådt i regnvejr. Vi fik et godt tilbud, og bålhuset blev bygget på en uges tid. Vi fik også tilbud fra andre firmaer, men kun Peter oplyste os om byggetilladelse, og sørgede for alt administrativt i samme forbindelse. Den service, vi har fået, har været helt i top."

  Jeannette Westergaard
  A/B Mosehusene, Søborg