Leasing af legeplads

"Vi er fuldt ud tilfredse - processen har været helt i top."

 - Anette Borberg Jensen, Folkeskovens Frivillige Laug, Tappernøje

 

Nu kan man lease legeplads, naturlegeplads og legeredskaber fra Den Lille Legepladsfabrik på overkommelige vilkår. Det er vi sikre på, du kan have meget glæde af. Legeredskaberne fra det danskejede og danskproducerende Den Lille Legepladsfabrik er smukke og prisrigtige, men selv om det er sådan, ja, så kan man godt være udfordret på økonomien.

Hvis man nu siger, at I kunne tænke jer en legepladsløsning til dkk 150.000, men ikke har mere end dkk 30.000 til opgaven. Hvad gør man så? Skal man så nøjes med det lille legehus og sandkassen?

Nej, man skal lease den rigtige løsning til lige netop jeres grundejerforening, andelsboligforening, ejerforening - eller hvad det nu er - som passer allerbedst.

Til glæde for både børn og voksne.

Og det kan gøres sådan, at hvis restbeløbet efter indbetalingen som i eksemplet er dkk 120.000,-, ja, så fordeler ydelserne sig over 48 måneder på en sådan måde, at der lægges dkk 2.815,69 om måneden ved en årlig rente på 10 % p.a. og en restværdi ved udløb på dkk 12.000,- (scrab). Der tillægges ikke gebyrer ud over renten.

Alle beløb er plus moms.

Og hvad er det så, du får hos Den Lille Legepladsfabrik, som du ikke får andre steder?

Du får de smukkeste, mest gedigne og slidstærke legepladser og naturlegepladser i de smukkeste materialer med meget høj legeværdi til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Det er Den Lille Legepladsfabrik kendt for. Den Lille Legepladsfabrik er ikke stor, men vi er tæt på vores kunder og jeres ønsker, og der er ikke noget, vi hellere vil, end at holde et uforpligtende møde med jer. Ring 70 27 00 01 og hør nærmere.