Legeredskaber fra Den Lille Legepladsfabrik

"Vi er fuldt ud tilfredse - processen har været helt i top."

 - Anette Borberg Jensen, Folkeskovens Frivillige Laug, Tappernøje

 

Den Lille Legepladsfabrik fremstiller udfordrende, smukke, sikre, sjove, danske og prisrigtige legepladser med stor legeværdi til glæde for både børn og voksne.

Alt for mange legepladser og legeredskaber har et kedeligt udtryk. En legeplads skal holde i mange år, og både børn og voksne skal i hele legepladsens levetid have noget smukt og spændende at sanse og kigge på. Legeredskaberne fra Den Lille Legepladsfabrik er smukke hele året rundt. De er udvalgte og fremstillede i tæt dialog og samarbejde med jer og producerede i de bedste materialer på eget værksted.

Legeredskaberne fra Den Lille Legepladsfabrik er udformet med vægten lagt på sjov, motorik, rolleleg og legeværdi. Det hører med til den gode legeplads og det gode legeredskab, at børn i alle aldre har lyst til at bruge løs af det. Legeredskaber er smukkest, når de bliver brugt. Og fordi Den Lille Legepladsfabrik kun bygger i de bedste materialer, tåler legeredskaberne flittigt brug i mange år. Både af store og af små. Den Lille Legepladsfabriks medarbejdere holder sig orienterede om udviklingen indenfor legeredskaber blandt andet gennem medlemskab af Dansk Legepladsselskab.

Kun de bedste materialer bliver brugt til produktion af Den Lille Legepladsfabriks legeredskaber. Gyngen, svævebanen, sandkassen, legehuset, bålhuset, kolbøttestangen, parkour-banen, bænken, bordet, jorden-er-giftig banen og vippen er alle produceret FSC-certificeret træ, og alle dele, som ikke er produceret i træ, er TÜV-mærkede.

Den Lille Legepladsfabrik lægger vægt på sikkerheden. Der skal fagfolk til at vurdere sikkerheden på en legeplads, og derfor kvalitetskontrollerer Den Lille Legepladsfabriks egen ds-certificerede legepladsinspektør alle legeredskaber produceret af Den Lille Legepladsfabrik, så DS/EN 1176 og 1177 bliver overholdt. Det synes vi, er vigtigt. Den Lille Legepladsfabrik er medlem af Brancheforeningen for Legepladsinspektører.

Legeredskaber til legepladser

 

Vi tror på, at det er en myte, at danskfremstillede legeredskaber er dyrere end legeredskaber fremstillet udenfor landets grænser. Den Lille Legepladsfabrik er medlem af Dansk Byggeri, for vi har ordentlige løn- og arbejdsforhold for vores dygtige ansatte og underleverandører. Og det bliver legeredskaberne ikke dyrere af!

 

Den Lille Legepladsfabrik har fået tildelt arbejdstilsynets grønne smiley.