Udfordrende legepladsudstyr fra Den Lille Legepladsfabrik

"Vi er fuldt ud tilfredse - processen har været helt i top."

 - Anette Borberg Jensen, Folkeskovens Frivillige Laug, Tappernøje

 

Den Lille Legepladsfabrik producerer udfordrende legepladser og legepladsudstyr til glæde for både børn og voksne. Legepladsudstyret fra Den Lille Legepladsfabrik er ikke bare legepladsudstyr, for os er det vigtigt, at legepladsen er smuk, udfordrende, sikker, passer til jeres behov og er produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold i Danmark til konkurrencedygtige priser.

Den Lille Legepladsfabrik bygger legepladsudstyr i det smukkeste formsprog. Det synes vi er vigtigt, for legepladsen skal holde i mange år. Vi benytter FSC-certificeret træ til redskaberne, herunder robinie, lærk, douglas og eg. Detaljerne er vigtige, og legepladsudstyret fra Den Lille Legepladsfabrik er fuld af spændende oplevelser, legepladsudtsyr og udemiljøer fra Den Lille Legepladsfabrik er fuld af dem. Gå lidt tættere på legeopstillingen, jorden-er-giftig banen, vippen, svævebanen, gyngen, kolbøttestangen, sandkassen, legehuset, bænken, bålhuset, bordet og få en oplevelse af kvalitet og sans for enkeltheder. Bygget af dygtige folk, som har stor erfaring – og som deltager i kurser om legepladssikkerhed.

Men der er også en anden grund til, at legepladsudstyr ikke bare er legepladsudstyr. Den Lille Legepladsfabrik benytter robinietræ. Det er både smukt, knudret, organisk formet, stærkt og selvimprægnerende, og det stammer fra FSC-certificerede leverandører. Robiniens kvalitet er som skabt til legepladsudstyr. Brudstyrke er dobbelt så stor som egetræets, og fordi det er selvimprægnerende, er efterbehandling kun brugt for at skabe effekt og ikke for at holde råd og svamp væk. Robiniens let knudrede vækst giver den helt særlige eventyrlige og rustikke karakter, der præger legepladsudstyr fra Den Lille Legepladsfabrik.

Ikke to mennesker er ens, hverken børn eller voksne. Uanset hvad du har i tankerne, når det kommer til legepladsudstyr, ja, så er Den Lille Legepladsfabriks sortiment let at tilpasse dine og jeres behov. Skal legepladsudstyret udfordre motorikken? Skal det være til de små? De knap så små? Eller de store? Skal legepladsudstyret produceres, så det ikke kræver faldunderlag?

Legepladsudstyr til legepladser

 

Den Lille Legepladsfabrik er danskproduceret legepladsudstyr i verdensklasse. Alt er produceret og monteret af Den Lille Legepladsfabriks dygtige medarbejdede og underentreprenører, og løse dele herunder net, rutsjebaner og klatrestænger er TÜV-godkendte. Den Lille Legepladsfabriks legepladsudstyr er med andre ord danskproducerede. Med garanti!